Jeugdzeilen CWO (I-II-III-Plus) 2018

Startdatumza 14 april
Vervolgdataza 21 april, za 12 mei, za 26 mei, za 2 juni, za 9 juni, za 16 juni, za 30 juni, za 1 september, za 8 september, za 22 september, za 29 september
Starttijd08:15
Eindtijd17:45
LocatieElfhoeven
Uitgebreide info

!!Let op!!

De  middaglessen optimist jeugdzeilen zitten vol, bij gebruik verenigingsboot. 

 

 

Voorafgaand aan inschrijving aub inloggen met de gebruikersnaam (e-captain) van de DEELNEMER!

 

Ook dit jaar verzorgt Elfhoeven de CWO-opleiding Jeugdzeilen voor haar leden. Je kunt meedoen in je eigen boot en als je die (nog) niet hebt, in een verenigingsboot.

 

De opleiding is er voor de jongere jeugd (7 t/m 14 jaar) en er wordt gevaren in de optimist (éénmans bootje) . Ben je nog geen 7? Dan kan je mee doen aan de gewenning cursus.

 

Kom ook naar de zwembadles! Tijdens deze les maken we je vertrouwt met je boot en laten we je ervaren wat er allemaal kan, als deelnemer aan de lessen zijn hier verder geen kosten aan verbonden.

 

De aangegeven kosten zijn voor alle 12 lessen.

Kosten van de opleiding met verenigingsboot bedragen € 200,-

Kosten van de opleiding met een eigen boot bedragen € 117,-

 

De Elhoeven Junior League (EJL) is een wedstrijdserie van 5 wedstrijden voor CWO II en III cursisten welke een onderdeel van de opleiding vormen. Om organisatorische redenen vragen wij u om hiervoor apart in te schrijven.

 

Los van de opleiding, maar wel een enorm leuke aanvulling, is het Jeudweekend op 7 en 8 juli 2018. Dit zeilkamp geeft een sportieve gezelligheid en brengt de kinderen op een ontspannen manier in contact met elkaar en andere vormen van zeil- en watersport. Op een later tijdstip volgt verdere informatie en kunnen de kinderen ingeschreven worden.

Max. aantal deelnemers32
Minimum leeftijd7
Website adreshttp://www.elfhoeven.nl/123_cwo-jeugdzeilen.html
EmailMeer informatie via jeugd@elfhoeven.nl


    (Inschrijving gesloten)   [Bekijk inschrijvingen]